Проститутки от Албания разнасят СПИН по морето

0

prostitutka1Проститутки от Албания сеят венерически болести и СПИН по родното Черноморие. Момичетата се вкарват нелегално в страната и изкушават загорели туристи с ниски цени на секс услугите.

За първа година се забелязва наплив от албански проститутки по нашите морски курорти. проституткиТруженичките са собственост на най- голямата шиптърска банда за търговия с бели робини в център град Дурас. До тази година обаче, никога не са се появявали по българското Черноморие. Техни основни средища са курортите в Италия, Франция и Испания. Но след като тамошните власти затегнаха контрола, за албанските

Пришълките подбиват цената на нашенките
Пришълките подбиват цената на нашенките

мафиоти стана невъзможно да пласират проститутките

си.

Контингентът на шиптърските жрици в Западна Европа са основно имигранти от Африка заради по- ниските им тарифи. Албанските проститутки обаче рядко използват предпазни средства, само ако клиента настоява. Сутеньорите им не ги водят и на медицински прегледи, което ги прави особено опасни за непредпазливите туристи. Разнасят всякакви венерически болести, както и СПИН. В Западна Европа има доста регистрирани случаи на заразени с ХИВ – вируса именно от албанки.

Само в Слънчев бряг са засечени стотина проститутки от Албания. Вкарват ги в страната нелегално, по море. Превозват ги с малки кораби на няколко километра от брега, откъдето ги прехвърлят на рибарски лодки.

Албанските проститутки взимат между 70- 80 лева, като включват в цената и допълнителни екстри като орален секс. По този начин подбиват българките, които заработват по 120 лева за стандартна програма.

Нахлуването на конкуренция от Румъния и Албания доста е изнервило положението в бизнеса с плът по морето, което може да доведе до сериозни сблъсъци между групировките.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *