Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проститутки обслужват клиенти в детска градина

Дечица играят сред боклуците оставени от проститутки и техните клиенти

Група нощни пеперуди тероризират вече от месеци  детска градина в града под тепетата. Всяка утрин малчуганите и техните родители не могат да се доберат до входната врата на заведението, понеже то цялото е затрупано от използвани презервативи. Детската градина е разположена близо до Централната гара в Пловдив, а това е именно мястото, където от години се вихрят жриците на любовта. Оказва се, че както майките така и целия персонал на детската забавачка са неспособни да се справят с нашествието на проститутките, които са решили вечер да заработват и ощастливяват клиентелата си в двора на градината.

Дечицата си играят с използвани презервативи, защото ги смятат за балончета…

Нахалниците дори са си направили пролука през оградата на заведението, за да могат нощем съвсем спокойно да се вмъкват и отдават на разврат. Обезпокоена майка сподели, че детенцето й вече няколко пъти е споделяло с нея, че си играе с някакви балончета, които намирало в двора на детската. Родителката констатира, че нито всички родители, нито целия персонал успяват да насмогнат,  да разчистят след набезите на проститутките.

От ръководството на детската градина пък ни увериха, че вече многократно са подавали сигнал в полицията, но без никакъв ефект. Родителите и екипа на детската градина споделят още, че освен употребени кондоми отскоро са започнали да намират и тестове за бременност, което прави гледката още по – ужасяваща, а опасността дечицата да пипнат нещо още по – голяма

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *