Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проститутката Рени Иванова призова: Легализирайте занаята!

Рени проституткаДоста отрудената и явно работища от дълги години Рени Иванова, която бе представена като защитничка на професията, а не като професионалистка, призова депутатите да променят закона и да легализират проституцията. Изказването й бе по повод намерението на някои народни представители да се криминализира деянието и да бъдат глобявани мъжете -клиенти, а не самите жрици, защото всъщност търсенето определяло предлагането.

По този повод Рени иронично каза, че по същата логика би трябвало да се глобяват клиентите, които купуват мляко от малки квартални магазинчета, а не от хипермакетите. Тоест избор на клиента е както откъде ще си купи млякото, така и откъде ще си избере жената. Дали ще предпочете да си я купи, или да си я има вкъщи. Дали ще отиде в голям и узаконен публичен дом, максиран като студио за масажи и никой няма да го глоби, защото собствениците ще са си пратили предварително на проверяващите органи, или ще избере жена от улицата, както някои например си купуват лук и маурли от баби пред малките маркети и им излиза по-евтино.

Според Рени ако този занаят се легализиира, държавата ще може да го държи под контрол, ще получава данъци, а клиентите по-безопасни услуги. Защото тогава ще бъдат задължителни и медицинските прегледи.  Може да се глобява, ако законът бъде нарушен. Например ако момичетата са непълнолетни, ако хората, заети с бизнеса, не им предоставят добри условия  на работа, ако се допуска малтретиране, но не и защото двама души сключват сделка за нещо.

Междувременно стана ясно, че във Велико Търново съдържателките на малки бардаци са се изхитрили и са сключили договори за наем с момичетата. Така при полицейска проверка се оказва, че девойката живее на адреса, че маман й е хазяйка и на маман изобщо не й влиза в работата кой идва в стаята й и си мисли, че клиентът е гаджето й. Номерът минавал безотказно и полицията не можела да направи нищо на наемателките, които си сменяли „гаджетата“ по пет пъти на ден. Това вече било морален проблем, но не и проблем на закона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vMGpVqnkE10

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *