Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проститутка заработи 4 милиона евро, правела секс с по 30 души на ден

Проститутка

Нашенката станала жертва на трафик, сводникът я пребивал и прибирал всичко

Тъжната изповед на проститутката Олга потресе България. По време на открита лекция за трафика на хора тя призна, че е била принуждавана всеки ден да прави секс с между двадесет и тридесет клиенти, без значение дали е болна или здрава.

За работата си така и не взела почти нищо, макар че заработила на сводника си цели четири милиона евро. Вместо пари получила кървава отплата – ежедневни побоища, малтретиране и психически тормоз.

Младата жена разказа, че някога била студентка и в един момент останала без пари. Тогава уж влюбеното в нея гадже й предложило да заработи като жрица в Холандия и обещал, че ще спечели страшно много пари за малко време. Тя се подлъгала от сладките му приказки и доброволно паднала в капана на трафикантите.

Публичен дом

Когато пристигнали в бардака обаче доста бързо разбрала, че от обещанията няма да излезе абсолютно нищо. Още на втория ден я спукали от бой, отнели личните й документи и не искали да я пуснат да си тръгне. Тогава започнало най – страшното в нейния живот. Всеки ден била принуждавана да прави секс с по около тридесет души. Благодарността на сводника била една – юмрук в корема и шамари по лицето.

Въпреки натоварването обаче тя не се подала и останала една от малкото проститутки, които не започнали да се друсат, за да оцелеят. Намирала сили всеки път да посреща загорелите си клиенти с усмивка. В един момент обаче не издържала на натиска и решила да рискува, като се оплаче в полицията. Властите в Холандия арестували насилникът и го осъдили на четири години зад решетките, след което го изпратили да лежи у нас.

Сега компаньонката Олга живее като защитен свидетел в чужбина, има фалшива самоличност. Въпреки страха от вендета е решила да разкаже на другите наивни жени в България своята тъжна история, за да ги предупреди да не попаднат в лапите на други извреги.

Вътрешният министър Цветан Цветанов разкри, че според официалните статистики, 483 българки са станали на трафик с цел проституция. Най – често наивните момичета били прилъгвани с обещания за добър и охолен живот на запад, като сводниците уж им гарантирали пълна свобода.

Виж видео от Холандия:

http://youtu.be/aEj76-aK8XU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *