Проститутка открадна 10 хил долара от пиян руснак

0

prostitutkaЖрица на любовта „ужили” руски турист с 10 хил. долара и 3000 евро. Золумът станал навръх Гергьовден в Бургас. Два дена по – късно от крадливата проститутка няма и помен, а клиентът й няма нито стотинка за храна.

Богаташът кацнал у нас преди няколко дни. Дошъл не толкова за морето и плажа, колкото да си харчи парите по черноморските дискотеки и казина. И не на последно място, да се позабавлява с хубави жени. Така в нощта срещу Гергьовден, се запознал с платената плътската изкусителка. Той си пиел gricaсам на бара, когато проститутката му се лепнала и го питала дали ще черпи. Завързали приятен разговор, понапили се. След няколко часа двамата отишли в стаята му.

От полицията предполагат, че хищницата не му казала, че е проститутка. Мъжът бил вече много пиян и лесно можел да стане жертва на крадлата. След наситената със секс и алкохол нощ, на сутринта руснакът се събудил с ужасно главоболие. Приятелката му била изчезнала. Но заедно с нея лаптопа, камерата и пачка с 3000 евро. Туристът първоначално се примирил и не звъннал на полицията. В последствие обаче установил, че дебитната му карта също я няма, а тя била безлимитна. Руснакът веднага се обадил в банката да я блокират, но оттам му казали, че вече липсват 10 000 долара.

За никого не е тайна, че чужденците идват у нас най – вече заради евтиния алкохол и леките жени.  А пък  нашите проститутки са се специализирали и в кражбите. С идването на летния сезон труженичките се местят на морето. Това е най – печелившото време за тях, заради наплива от по – богатите,  в сравнение с българите,  чуждестранни туристи. Случаите на ограбени от проститутки клиенти са обичайни, но извършителките трудно могат да бъдат открити, тъй като обикалят от курорт на курорт.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *