Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проститутка натрупа актове за 50 бона

Проститутка задлъжня с 50 бона на държавата

Проститутка от Русе натрупа 50 000 лева дългове към държавната хазна от полицейски актове. Жрицата откровено признава, че няма намерение да плати и лев, докато древната професия на стане легална у нас.

38 годишната Мергюл заработва като проститука от около пет години, а работното й място е водещият към Дунав мост бул. „България”. Към момента е една от най – сериозните на пазара за плът в града и си е извоювала име, защото работи без сводник и се справя сама с текущите проблеми. Има четири деца, които обаче са й отнети от социалните служби. Живее изключително с помощта на водка, защото почти не приема каквато и да е друга храна.

Мергюл разказва, че понякога успявала да изкарва до двеста и петдесет лева за един ден. В последно време обаче кризата дала отражение и върху нейния занаят, най – вече защото конкуренцията се засилила неимоверно много. Подгонени от ужасяващата бедност, все повече жени започвали да проституират, за да издържат семействата си. Сега имало дни, в които се прибира без нито един спечелен лев.

Проститутка задлъжня с 50 бона на държавата

Жената заявява, че тази професия съвсем не е толкова лека, колкото навярно изглежда в очите на хората. Работното време започва около 11 часа преди обяд и продължава, докато има работа. Тя разкрива, че предпочита да прави бизнес с българи, но поради немотията се налага да допуска до себе си и други клиенти. Поради това рисковете ставали твърде големи, защото определени посетители доста често били приносители на венерически болести, или се държали изключително грубо и агресивно. На няколко пъти е нападана от освирепели мъжкари, които се опитвали да я пребият, като срещу тях се защитавала с нож.

Жрицата е откровена, че за нея и посестримите й, един от най – големите проблеми са разправиите с полицията. Ченгетата непрекъснато ги пъдели от обичайните им места и пишели актове, ако ги хванат. Тя не е единствената, натрупала толкова сериозни задължения към държавата.

Мергюл е убедена, че работи, за да й плащат, а не да раздава трудно спечелените пари. Ако изкара някакви средства ще си ги вземе за нея, вместо да плаща актове. Заявява категорично, че вече е крайно наложително, проституцията у нас да бъде легализирана. По този начин държавата щяла да печели от данъци, в замяна на което труженичките щели да получават полицейска закрила.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=peUzFHxVov8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *