Пророчеството на Ванга: Кога Сирия падне, България ке добрува!

1

Ванга предсказва конфликта в Сирия преди 40 години

Ванга
Ванга

Преди повече от четиридесет години, петричката пророчица баба Ванга предсказва конфликта в Сирия. Позабравеното пророчество звучи актуално тези дни, когато човечеството е изправено пред поредната угроза от Световна война. Ситуацията в арабската държава отдавна е извън контрол, а зверствата на режима на Башар Асад вече са извън всякакво съмнение.

Какво казва светицата Ванга

Преди десетилетия поклонници питат баба Ванга кога България ще стане нормална държава, кога „ще се оправи”. Тогава тя отговаря със смразяващите думи „Кога Сирия падне”.

Ванга
Къщата на баба Ванга

В онези години малцина могат да си обяснят какво точно значи това, но сега на всички е повече от ясно. Защото войната там започна отдавна, бяха избити хиляди невинни граждани, а в последните дни черните отряди на Асад започнаха да използват и зарин като средство за масово поразяване. САЩ и Великобритания заявиха, че вече обмислят ракетни удари, защото само по този начин може да се запази световния мир.

България се тресе от скандал за вещите на Ванга

Докато някои с право се притесняват от чукащата на прага ни война, у нас назрява зверски скандал за вещите на баба Ванга. Едноименната фондация и общинският съвет в Петрич се изпокараха заради предстоящия ремонт в родната къща на пророчествата и правото кой да стопанисва наследството.

Целият филм за баба Ванга:

http://www.youtube.com/watch?v=h1C2yK__exw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *