Прокурор оневини висш чиновник, пребил служител

0
Калоян Кръстев

Началникът на комисията за контрол над хазарта Калоян Кръстев ще се размине със съдебно преследване заради жесток побой, който нанесъл преди около година на бившия си подчинен Пресиян Стоев. Решението за това е на прокурорката от Районната прокуратура в столицата И. Илиева и е взето на 1 юни 2012 г.

Според становището на държавната обвинителка, за Кръстев ще е повече от достатъчно наказание да му бъде наложена глоба и не е необходимо да му се търси наказателна отговорност. Според запознати със случая, Илиева не взема под внимание мнението на разследващия детектив полицай Наталия Велкова, която пък изказва категорично мнение, че доказателствата за виновността на Калоян Кръстев са повече от достатъчни, което налага привличането му за обвиняем.

Хазарт

Прокурор Илиева обаче смята, че за началникът – побойник е напълно достатъчно да му бъде наложена административна санкция, което в конкретния случай значи глоба от 1 000 до 5 000 лева.

През месец април на миналата година, Пресиян Стоев подал жалба в прокуратурата в която твърди, че прекият му началник му нанесъл жесток побой. Шамарите се разплющели, след като Пресиян поискал да му бъде връчена трудовата книжка. Към жалбата има приложена и съответната съдебно – медицинска експертиза, от която става ясно, че жертвата има контузии и кръвонасядания по главата.

Обвиненият държавен началник Кръстев заяви пред столични журналисти, че в момента не е в България и срещу него няма дело, а само постановление, което в момента обжалвал.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=uXSklxX-2-c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *