Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проклятие тегне над автомагистрала „Люлин“? – с видео

lulinПоредният смъртен случай на работник на строящата се магистрала „Люлин” породи слуха, че над обекта тегне проклятие. Мнозина започнали да обмислят дали да не се откажат от работата, въпреки кризата, за да не ги сполети трагичната участ на загиналите им колеги. Магистралата още се строи, а вече отнема човешки животи- какъв ли ад ще настане, когато я пуснат в експлоатация, вайкат се суеверни бачкьори.

Трагичният инцидент станал по обяд. Работник на скеле изпуснал чук, който се стоварил върху главата на 60- годишен перничанин. Загиналият човек в

Магистралата няма да е готова в срок

Магистралата няма да е готова в срок

момента не носел каската си, което предрешило съдбата му. Колегите му го отвели веднага в болница, но положението било неспасяемо.

На 17 април тази година, друг злощастен инцидент отне живота на трима турски работници.Тогава се срути скеле, издигнато на 30 м височина. Двама загинаха на място, а третият издъхна малко по- късно в болницата. Трагедията с турците стана в същия участък от автомагистралата, където се случи и днешното нещастие- в района на Големо Бучино. Още преди да започне строежът на „Люлин”, хората от селцето до София се гневяха, че плодородните им земи ще бъдат отнети, заради градежа на трасето, а нивите, които останат – ще се обезценят.

КНСБ е далеч от мисълта, че има прокоба над мястото- по- скоро проклятието са изпълнителите на проекта от турската фирма „Мапа Чингиз“. Както при първия трагичен инцидент, така и при втория от днес, правилата за безопасност са били напълно погазени. Не е имало означения, че на мястото има опасност от падащи предмети. Трудовите условия на обекта са много лоши, в същото време фирмата- изпълнителка не изплаща редовно заплатите на работниците, нито се грижи за тяхната безопасност.

Истината за магистрала „Люлин“- разминавания между властта и работниците. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *