Професор Вучков: Управниците забравят за националните идеали

0
Юлиан Вучков
Професор Вучков с нови критики към управляващите

Професор Юлиан Вучков отново изказа своето мнение за случващото се в България. В ефира на ТВ 7, пиперливият език на професора не пропусна да „посъветва“ управляващите на къде трябва да насочат интересите си.

Вучков е на мнение, че българите се обединяваме само когато има трагедии, а в повечето случаи всеки гледа себе си и ако може да прецака другия. Професорът обяснява, че това разединение е породено от турското робство. В днешно време има такива, които се подмазват на управляващите и такива, които ги мразят и се обявяват против властта. Легендарният критик също така сподели, че депутатите забравят за националните интереси, а са просто слагачи на външни идеали. 23 български партии не се обединиха за националната сигурност и устойчивостта на България, а както по принцип става всеки изказа своя гледна точка и до единно решение никога не се стига.

Професор Вучков не вижда кой може да оправи страната ни. Според него Петър Стоянов и Жельо Желев са били свирепи диктатори и антикомунисти, а пък Червената върхушка е забравяла за членовете си и е издигала сталинистки лозунги. Професорът не знае до кога ще продължи този „преход“ на страната ни, а и според хората няма тенденции за развитието и възходът на България.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *