Професор Вучков отказал 35 бона за участие във ВИП Брадър

0
Професор Вучков

Най – колоритната личност на българската телевизия професор Юлиан Вучков, категорично отказал да участва във „ВИП Брадър”, защото предложеният хонорар бил твърде малък за неговото скромно величие. Запознати с цялата история разказаха, че професорът е бил примамван с 35 000 лева, а преговорите продължили повече от един месец.

След като възрастният учен по актьорско майсторство не кандисал да блесне от диваните на къщата, на негово място била домъкната изпокаралата се с всички журналистка Соня Колтуклиева. Така или иначе, Вучков отклонил поканата не само заради парите, а и с твърдението, че за него ВИП Брадър е най – голямата простотия на света.

Професор Вучков

„Аз бях първия човек на който се обади Нико Тупарев, защото той е наясно, че по – голяма тв звезда от мене няма! Няма! Наистина поразмислих, но отказах. Защото това е супер простотия и не искам да ставам за смях на стари години” – казал проф. Вучков.

Професорът не пропуснал да захване и любимата си тема за Черната Златка, която за пореден път определи като „грозотия”. Освен това я нарекъл убийствено неграмотна, тъпа и куха като лейка. Мариана Попова пък била същата като нея.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *