Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Професор Вучков: Диана ме ревнува жестоко и безпричинно

Според професор Юлиян само сексът държи връзката влажна

Поласкан от вниманието на Жени Калканджиева в „Жените говорят”, професор Юлиян Вучков днес съвсем му изпусна края и се разприказва както никога досега. За първи път в последните години той се изповяда и призна, че му е изключително тежко, задето си няма деца.

Юлиян Вучков

Основната причина за липсата на наследници е страхът от провал, който се оказва по – силен дори от сексуалния нагон. Имал горчив опит още от детските си години, тъй като неговата майка се развела цели два пъти и малкият Юлиян преживявал много тежко превратностите на съдбата. Ужасява се и от спомена за своя биологичен татко, когото описва като силно ограничена личност, която никога не е ходила на театър. Вторият му баща също бил изключително неприятен, дори брутален тип.

Поради лошите впечатления от собствения си живот, той се страхувал да не попадне на някоя никаквица, с която да се разделят и да мъчат децата си.

Професор Вучков изрази съжаление, че чак на 70-годишна възраст е срещнал приятелката си Диана. Признава, че от нея с удоволствие би искал да има деца, но вече възрастта не им позволява. Описва съжителството с Диана като невероятен романс, достоен за описване в пиеса.

Интересен факт е, че за първи път се срещнал с Диана когато е още млад – само на 37. Тогава нейният татко го кани да се запознае с щерка му, която е на едва 19 г. Когато тя влязла в стаята Вучков помислил, че при тях се е появила някаква самодива и останал втрещен, но младата красавица само кимнала презрително и се изнесла на пожар.

„Тя ме плени още навремето, но така ни е било писано. Сега сме заедно. И Дана ме ревнува жестоко, безпричинно и патологично. Въпреки това топли сърцето ми и се радвам, че намерих една жена, която чувствам. Боли ме обаче, като си представя, че може да й се случи нещо лошо”, разказа Вучков.

Професорът заяви категорично, че любовта и приятелството се крепят върху секса. Дори само споменът за прекрасните интимни преживявания „държи влага” на хората дълго време и ги топли години наред.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *