Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проф. Вучков търсил опера – попаднал на лесбийки

Юлиян ВучковКакто си търсех музикален оперен канал и попаднах на най-гадното порно, което можете да се сетите, изжали се проф. Вучков. С патетичния си език той описа до най-малките подробности какво е видял. Едни три лесбийки се бяха започнали на екрана и ползваха огромни черни изкуствени атрибути, като се редуваха коя да бъде мъж и коя жена.

Той не разпознал атрибутите, които те използвали, но бил възмутен, че са големи и черни и ползвани със замах и настървение. После зверски започнаха да се бърникат една друга по органите, а най-накрая да се пляскат и да пищят от удоволствие. Аз такива работи не гледам и бях много изумен, каза професорът, който обаче разказа целия филм и явно го е изгледал в търсене на операта. Той сподели с верните си зрители видяното и потреса си от него. Как е възможно? порноАз също съм за еротиката, но там нещата стават много мило, много нежно, много интимно, с много любов. А тук дърварска работа. Всеки гледа да причини на другия колкото може повече болка, а той пък вместо да плаче, имитира луд кеф. Не знам какви хора гледат такива неща и какво удоволствие им доставят.

Аз бях погнусен и още съм погнусен. Ами ако някое детенце, щракайки видеото, беше попаднало на тази шокираща гледка? То щеше да се стресира за цял живот, размаха пръст Вучков. Той приветства решението на СЕМ кабелните оператори задължително да си кодират порноканалите и кодът да се знае само от възрастните в семейството, макар че лично той недоумявал защо им е това и на възрастните. Важното е да предпазим децата, тяхната душа и тяхната непорочност, обясни ораторът. Той навярно не знае, че всяко дете може да си гледа колкото иска порно по компютъра, стига да излъже системата, че е навършило 18 години.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *