Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Проектът ХААРП е виновен за природните бедствия по света

ХААРП

Геофизическото оръжие ХААРП

Според руски учени, природните катаклизми не са дело на „Майката Земя”, а на тайно разработена програма, наречена „ХААРП”.

Юрий Бoбилов и  Александър Плаксин, без недомлъвки посочиха геофизическото оръжие ХААРП, като виновник за всичко лошо, което става с природата в последните месеци. High frequency Active Auroral Research Program е пълното название на унищожителният проект. Разположен е в Аляска и притежава оръжие, което манипулира околната среда, променя времето, глобалните комуникации и уврежда горните слоеве на атмосферата.

За първи път в България, въпросът беше повдигнат от Стамен Стаменов, който е председател на Асоциация Феномени. Тогава никой не обърна внимание и всичко беше представено като хипотеза. Сега обаче руските учени доказват всичко с факти. Най-фрапантните са сняг в Кения през 2008 г. и земетресението в Чили, където от стотици години не е имало сеизмична активност. Дргуи доказателства са земетресенията в Япония, цунамита, поройните дъждове, урагани, вулкани и т.н. ХААРП е създадена с цел да се изследва йоносферата, но от началото на проекта нито един журналист не е допуснат до там.

Според Юрий и Александър, всичко е засекретено с цел да се манипулират хората по целия свят. С това оръжие се променя климата и много хора са обречени на глад и болести, именно от тези рязки и необичайни промени.

Хаарп Аляска

Това ли е причината за земетресенията?

Военни геофизици, обясняват че влагата, която се намира във въздуха, може да се преобразува в поройни дъждове чрез реагент. Климатичната война, може да има фатално въздействие върху човечеството. Учените поясняват, че има външно въздействие върху ноосферата и това е причината за природните бедствия в последно време. Може би всичко звучи като сюжет за Досиетата Х, но може и всичко да е истина

От години се говори за тайното оръжие на САЩ – ХААРП, който предизвиква катаклизмите в последните години. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *