Продуцентите на „Фермер търси жена“ крият секс аферите в шоуто

0
Емил "минал" и двете претендетки Петя и Донка

Шокиращи разкрития от кухнята на популярното шоу „Фермер търси жена” направи отпадналата участничка Донка. Младата дама, която загуби битката за сърцето на Емил, написа в профила си във фейсбук, че както тя, така и Петя минали през леглото на уж скромния фермер. Малко по- късно обаче, страницата на Донка била блокирана по молба на продуцентите на риалити предаването.

Организаторите на тв.шоуто изпратили пространно писмо до участничката, за да я уведомят, че профилът й скоро нямало да бъде отблокиран. Продуцентите съветват Донка да не разгласява повече истории от задкулисието на риалити формата. Тъй като „Фермер търси жена” било по- различно от „Биг Брадър” нямало значение кой с кого е спал. Освен това нямало как да го докаже, а само вредяла на останалите участници.

Донка обаче далеч не е единствения проблем на продуцентите. Колкото повече стават отпадналите, толкова повече излизат наяве кирливите ризи на предаването. На продуцентите все по- трудно им става да запушат устите на всички. Още след първия епизод прецакани кандидатки заляха фейсбук със скандални разкрития за „Фермер търси жена” и предупредиха, че

Ивелин остана извън шоуто, но излезе най- големия късметлия

шоуто е нагласено. Най- яростно се изказа отпадналия фермер Йордан Ангелов, който заклейми предаването и обяви, че продуцентите са пуснали за участие само най- богатите кандидат- младоженци.

Тъй като снимките на предаването са завършени в края на лятото, вече е известно, че фермерът Димитър отново е сам. Разделил се с избраницата си Илияна само месец след края на шоуто.

Най- голям късметлия обаче се оказа художникът Ивелин, който наистина намери половинката си, макар че отпадна. Фермерът и избраницата му Поли са заедно вече няколко месеца, а зимата ще прекарат на квартира в София.

Емил хвърли око на избраницата си Петя още в началото. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *