Продават порно с Алисия за 2. 40 лв в интернет

0
Алисия

Неизвестни юнаци обявиха, че продават горещо порно с фолк певицата Алисия, заснето по време на абитуриентските балове тази година, пише сайта kliuki.bg. Мястото на скандалните сцени е известен морски курорт, а анонсът към филмчето гласи, че неколцина младежи групово задоволяват блондинката по всички възможни начини и то на ниво.

За да получат някаква отплата за „труда си“, безимените автори на скандалния клип решили да сложат цена за мераклиите от 2. 40 лева с ДДС. Екипът на „Скандално. нет” направи опит да плати за услугата и да се наслади на красивата Алисия, но работата по една или друга причина не стана.

Алисия

Така, въпросът дали благоверната половинка на футболягата Ники Михайлов действително е търкаляна от група ученици остава отворен и само времето ще покаже кое е истина, и кое не. Във Фейсбук пък тръгнаха коментари по случая, че всичко това е поръчка на отвратителната и мургава Николета Лозанова, която все още може да се отърси от сянката на русокосото ангелче.

„Това е само изцепка на Николета която знае, че Валери Божинов все още обича само Алисия. Нещата между двамата обаче няма как да се оправят, защото се говори, че певицата сключи официален брак с Ники Михайлов, а това не е за подценяване” – коментират почитатели на чалга примадоната.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=gWOSlVFgXmI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *