Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Продават на търг златния трон на Цар Киро

Кирил Рашков – Цар Киро

В срок до един месец обявяват на търг имуществото на Кирил Рашков заради огромни задължения към местни данъци и такси. Сред вещите е и прословутият златен трон на Цар Киро, който в действителност е обикновен дървен стол, боядисан със златна боя.

Според информация от териториалното поделение на данъчните в Пловдив, фамилия Рашкови са натрупали огромни дългове, които надхвърлят над 65 000 лева. Освен това сумата се увеличава с около 2 бона заради лихвите, генерирани за период от три години.

Един от имотите на фамилия Рашкови

Семейството е дадено на частен съдия изпълнител през декември. На търг ще бъде обявено цялата движима собственост на Рашкови, включително и от хотела на Цар Киро в града. Според длъжностни лица, събраната сума няма да стигне за покриване на всички задължения.

Най – много борчове към държавата е натрупал самият цар, който е увиснал точно с 30 209 лева. В класацията е следван плътно от дъщеря си Събка, която има да дава 30 153 лева, а следваща е съпругата Костадинка с 22 бона. Останалите членове на семейството имат доста по – малки дългове към хазната от порядъка на няколкостотин лева.

Освен задълженията си към данъчното в града под тепетата, Рашкови трябва да изплатят и 25 хиляди на общината в Садово, за имотите и колите си в Катуница. Към този момент те на се дали нито лев и там, поради което били предадени на частен съдия изпълнител.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=BAJnZFZM3io

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *