Продават комплект за първа помощ срещу вампири

0
Вампир

Интересен комплект за оказване на първа помощ и тотално унищожаване на вампири, ще бъде разигран на търг. Наддаването за странните вещи ще се състои в края на този месец, в малкия английски град Лейбърн.

Уникалното оборудване включва всички необходими предмети, които могат да ни помогнат да се справим със свирепите кръволоци. Сред тях има дървени колове с много остър край, светена вода, калъп за изливане на куршуми от чисто сребро и разпятия.

Вампир

Организаторите на търга споделят пред британските медии, че очакват да вземат доста добра цена за комплекта, тъй като бил чисто нов и никога не е използван. Първоначалната му цена е две хиляди лири стерлинги. Произведен е през деветнадесети век, когато Западна Европа изпаднала в умопомрачение от романа на писателя Брам Стоукър за най – известния вампир на света „Дракула”.

Според древните славянски легенди, човек може да вампиряса поради няколко причини. Основните от тях са ако бъде ухапан от друг вампир, ако се е родил с генетичен дефект или след жестока неестествена смърт.

Според съвременните учени, за вампири и таласъми били определяни доста често хора, които имали вродени дефекти, като голяма глава, гърбица или просто грозна мутра. Доста често за кръволоци били набеждавани и отявлени злодеи, които през живота си в действителност извършили много злини. Освен това на прицел били и различни изследователи на природните явления и представители на по – неразбираеми за простолюдието професии като знахари, билкари и палачи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Fbl8zs5zvgA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *