Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Продават хероин с упойка за коне

Наркотик с упойка за коне

Наркотици със съмнително качество продават в момента на българския пазар. Последен хит сред пласьорите е хероин с упойка за коне, която наркодилърите добавят, за да увеличат количеството на дрогата. Обикновено в кокаина също се тъпчат всякакви примеси, като най-често слагат тебешир и брашно. Това разкриват полицаи от сектора за борба с наркоразпространението.

Дилърите започнали да добавят вещества от ветеринарната медицина, за да намалят продажната цена поне малко и да не загубят редовните си клиенти. Най-често в хероина добавяли елементите фентанил и кетамин, които се използват в медицината като обезболяващо за коне или болкоуспокояващо при хора с туморни заболявания.

Тази дрога била известна като бял хероин и употребата й води до тежки последици. Най-характерните от тях са силна загуба на тегло, затрудняване на нормалната сърдечна дейност и блокиране на мозъка, в който се засягат центровете отговарящи за дишането. Това от своя страна води до изпадане в колапс.

Наркотик с упойка за коне

Според полицаите, в столицата всеки месец се търгуват по около десет килограма кокаин, като в повечето случаи той е с изключително ниско качество. Въпреки високата цена на този допинг, който се продава средно по сто и тридесет лева за грам, пласьорите пробутвали боклуци на клиентите си. Това до голяма степен се обуславяло и от факта, че по-голямата част от трафика минава през Гърция, преди да дойде у нас.

Най-големият проблем пред полицията бил, че дилърите на кокаин не продавали директно на желаещите, а използвали за това бармани, сервитьори и гардовете на посещавани заведения. Всичко минавало при пълна дискретност и доста често продавачите не знаели кой всъщност ги снабдява със стоката.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=_4LoqcGYAoE

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *