Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Призракът на Майкъл Джексън танцува степ в покоите на сестра си Латоя

Чудеса! Призракът на Майкъл Джексън танцува степ пред сестра си

Майкъл Джексън

Майкъл Джексън танцува след смъртта

Сестрата на попидола Майкъл Джексън – Латоя хвърли сензационната бомба пред американските медии, че призракът на отдавна мъртвия ѝ брат все още витае в бившето му жилище и почти всеки ден танцува любимия му някога степ.

Ла Тоя все още скърби за Майкъл

Ла Тоя все още скърби за Майкъл

Самата тя пък получила достоверната информация от семейния бодигард, който на няколко пъти споделял с Латоя, че чува странни звуци от горния етаж на имението. Дори се заклел в църквата, че ударите са ритмични и наподобяват истински танц. Духът така наплашил бодигарда, че той вече обмислял да напусне.

Един ден Латоя решила да вдъхне смелост на охранителя и го помолила да ѝ се обади веднага, щом чуе загадъчните звуци. Когато призракът се появил двамата се качили в стаята, но помещението било празно. В тишината обаче се чували отдалечаващи се ритмични звуци, а кучето лаело срещу прозореца в някогашната спалня на Майкъл.

Самата Латоя Джексън разказа още, че и тя на свой ред много пъти почувствала някакво невидимо присъствие. Понякога напълно безпричинно се размествали предметите в нейната стая по начинът, по който певецът предпочитал да бъдат подредени. Това дава увереност на опечалената сестра, че духът на Майкъл не ги е забравил и блуждае около тях, за да им напомня да не се карат.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=GaAaFAnaZN4

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *