Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Признание! Люба Кулезич: Изпитвам силни чувства към Цветанов!

Люба Кулезич раненаЗащо така  нападате Цветанов, защото не е на власт и  е паднал ли? Това попита ядосано Люба Кулезич лидера на РЗС Яне Янев, който й беше на гости в студиото. “ А Вие адвокатка ли сте му?“, засече я  невъзмутимо Яне. Ами ето, присъединявате се към общия хор, когато някой е паднал, той е много удобен да го атакуват, разпени се водещата.

А не си ли задавате въпроса защо е паднал? И що за логика, като падне някой и бъде уличен в сума ти неща и му бъдат предявени три обвинения от прокуратурата, какво трябва да се прави по вашата логика. Да отидем и да го прегърнем и да го погалим по главичката? От падане до падане има разлика и Цветанов е паднал заради това, което е направил. А не е нещастен случай.

Но аз имам чувства към него, изцепи се внезапно Кулезич. Той събужда у мен майчинското му чувство. Янев не се сдържа и пусна една многозначителна усмивка.

Чак сега стана ясно защо Цветан Цветанов е почти у дома си при Люба и се появява толкова често в предаването й. Ние си мислехме, че отива при журналистката, а то се оказа, че отивал при майка си. Макар че предвид възрастта на двамата чувствата не може да са чак толкова майчински, тъй като Любица трябва да го е родила още докато е ходила на училище.

От друга страна и той изпитва чувства към нея. Това стана видно, когато заради него тя беше изгонена от ТВ7. Той буквално нареди на Нова да я вземат незабавно и тя не престоя нито ден безработна. Гафът й пък беше, че когато цяла София беше залята от протести срещу монополистите и високите сметки за тока, тя любовно си гукаше в студиото с Цецко за ГЕРБ и бъдещето и значението на ГЕРБ, а гнавни хора бяха напълнили площадите и се бореха за малката си превда. Последва пряко включване на тълпата на площада, но Кулезич го намери за безинтересно и продължи да си гука със…сина си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qL7SuEatFCA

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *