Приз за най-лоша майка получиха Кристина Агилера и Анджелина Джоли

0

Популярно списание в Америка направи класация за най-лошите майки сред актрисите и даде приза на Анджелина Джоли и Кристина Агилера. Те бяха обявени за най-лоши родители не само в САЩ, но и в света.

Според списанието, певицата, която в последните години се държи надменно и се прави на примадона и актрисата, която почти не се задържа у дома , са истински пример за провалили се родители. Те са родили децата си за реклама, а не да възпитат от тях хора и да ги обгръщат с обич и внимание, коментираха фенове на изданието.

Кристина Агилера е обвинена в това, че вилнее по заведенията, излиза всяка вечер на партита, приема всяка светска покана и изобщо не се вясва вкъщи, освен да смени тоалета си. Тя е оставила сина си Макс на бавачки и изцяло им е поверила възпитанието му. Детето я познава повече от снимки, отколкото от личното й присъствие, гневят се феновете. Анджелина пък е обвинена, че дълго отсъства от къщи, а когато се прибере от поредните снимки, вместо да сготви вкусна и питателна храна на рожбите си, ги влачи по заведения за бързо хранене. Неин приятел се изповядал в списанието, че актрисата купува неподходящи играчки на рожбите си – пистолети и ножове и така можела д провокира агресия в тях. Изданието не споменава Мадона, която мъкне децата си на турнета и се съблича пред тях гола или се държи предизвикателно пред публиката.

Лошата реклама може и да е поръчана, защото малко актриси и певици могат да се посветят на семейството си, смятат читатели на списанието. Децата на тези „лоши майки“ получават всичко, живеят в палати, а никой не прави класация за децата на милионите работещи майки, които също нямат време по цял ден да глезят малчуганите си.

Един от най- големите хитове на Кристина Агилера. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *