Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Приятелството между мъж и жена винаги приключва със секс

Няма приятелство между мъж и жена, има само секс

Въпросът дали може да съществува истинско приятелство между мъж и жена, вълнува обществото от векове. Повечето теории отричат подобна възможност и това се доказва от последното проучване на американски специалисти.

Докторите са повече от категорични, че на света не може и никога няма да има истинско другарство между двама представители на противоположния пол, без да има поне малко сексуално привличане между индивидите.

Няма приятелство между мъж и жена, има само секс

В анкетата на университета в Уисконсин участвали повече от четиристотин души и почти всички отговорили, че изпитват силно сексуално привличане към поне един от своите приятели от противоположния пол.

Освен това станало ясно, че на съвременните мъже ангелът им е по – слаб и те са в пъти по – склонни да се отдават най – малкото на сексуални фантазии със своите приятелки или колежки. Дамите били доста по – уравновесени, въпреки че поривите на любовта съвсем не били чужди и на тях.

Последният извод от анкетата е, че представителите и на двата пола са доста предпазливи в чувствата към приятелите си и рядко биха се разделили с официалните си партньори, заради увлечение към близък другар.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=zPsZIZJPQIY

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *