Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Привикват висши полицейски шефове на разпит за „Наглите“

Бойко Найденов

Бойко Найденов

Шефът на Националното следствие Бойко Найденов и шефа на ГДБОП Станимир Флоров ще бъдат призовани като свидетели по делото срещу престъпната групировка за отвличания „Наглите“. Причината да бъдат привикани полицейските началници е неизяснения повод за проведените разговори между тях и част от  подсъдимите членове на  престъпната група. Този факт направи публично достояние тези дни  адвокатът по делото Денъо Проданов. Според него шефът на Националното следствие Бойко Найденов си е имал вземане, даване с Валентин Михов Ихтимански. Последният е виден член на бандата за отвличания “ Наглите“.

Част от бандата на "Наглите" при ареста

Част от бандата на "Наглите" при ареста

Ихтимански е заявил пред адвокат Проданов, че Найденов го е увещавал да издаде съучастниците си от “ Наглите“, а в замяна той нямало да има никакви проблеми с правосъдието. Адвокатът настоява, че сделка между двамата е имало макар подсъдимия да отрича.  Доказателство за становището на адвокат Проданов е факта, че Валентин Михов Ихтимански се превърна в защитен свидетел по делото. Освен това обаче изглежда, че шефа на Националното следствие Бойко Найденов е удържал на думата си, защото Ихтимански по незнаен начин се оказа свободен от наказателна отговорност по делото.

 Според запознати развитието по делото е истинска сензация,  защитеният свидетел да се отърве ни лук ял, ни лук мирисал. Висши магистрати констатираха, че по никой начин не е законосъобразно Ихтимански,  който е явна част от групировката на „Наглите“ да не бъде съден заедно с останалите членове на престъпната  банда.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *