Пристигна новото Порше на Митьо Очите

0
Митьо Очите

Лъскавото возило, което Димитър Желязков  –  Митьо Очите си пожела през летния сезон вече е у нас, издават от ъндърграунд средите. Поршето пристигнало у нас тайно, а в момента се съхранява в гараж с неизвестно за масите местонахождение. Митьо Очите като истински тартор, изкърцал със зъби на своите кучета да  пазят  колата като очите си и никой дори да не си и помисля, да я пробва,  преди той да я  е яхнал. Както вече skandalno.net ви информира,  иде реч за поръчков автомобил, който бе направен в завод в Германия.  Луксозното возило естествено разполага с всички екстри и абсолютно отговаря на високите изисквания на Желязков относно двигателя. Екстрата е с мотор от 7, 0 литра и мощност 1055 конски сили. За своята количка мечта вип пандизчията се е бръкнал около 400 бона евро.

Поръчковото Порше на Желязков е с мощност от 1055 конски сили…

Митьо Очите си поръча Поршето директно от пандиза чрез своите хора, за да го чака послушно навънка, когато излезе на светло.  За радост на Желязков  той се сдоби със своето баровско возило само за около 3 месеца, а обикновено се чака от 6 месеца до една година.   За нещастие на Митьо Очите обаче, ако не  си уреди още някое вип излизане от затвора, ще му се наложи да почака поне още 3 месеца, докато му изтече присъдата, за да направи сефтето на своя звяр.

Неотдавна Митьо Очите се беше уредил да кара Коледните празници вкъщи, но поради информацията, която изтече в медиите,  той промени своето решение:  “ ще ме види някой как си купувам баничка, ще излезе по медиите  и пак ще се почне. По – добре да си излежа всичко, че да се свършва“ , остроумничел Митьо Очите от панделата.

Митьо Очите развива тезички за честния си бизнес на Карбовски! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *