Принцесата на Люси се оказа некадърна ревла

1

Мнимата принцеса Софи, а всъщност гадже на Люси Дяковска ,се оказа пълна лигла и ревла, оплакаха се зрителите. Те очаквали шоу, но се получил лигав водевил.

Камелия непрекъснато хленчи, че ще бъде разкрита, не реагира правилно на предизвикателствата, дори не обърна внимание на Юлиян, който й направи серенада – откъс от ария, като нахлу в спалнята й. Тя се беше скрила там да си плаче и с риск да провали мисията, Люси се намъкна при нея да я утешава. Добре играеш, не се притеснявай, страхотна си, перфектна си, утешаваше я певицата, но Камелия бършеше подутия си от рев нос и беше неутешима. Тя трепереше от страх, че Патрашкова ще я разкрие и че непрекъснато я разпитва, а клетата Патрашкова пък е с мисия да я закриля.

 С хиляди ах и ох, Камелия показа, че е с лабилна психика и не става за такова шоу. Всъщност от нея не може и да се очаква да е добра актриса, защото тя просто е сервитьорка в някаква германска кръчма и толкова й е потенциалът. Докато Люси наистина може да играе, годеницата й не става за такива работи, затова се крие под завивките и за пред другите се преструва, че плаче за изгубената си любов. Двете си размениха бързи ласки веднъж в общата спалня и втори път в кралската.

 С изумителна мъжественост Люси се грижеше за гълъбчето си, но не пропусна да му каже да не се поддава на ухажванията на Ники, който доста сериозно атакува „принцесата“. Никол вече усети, че Люси е влюбена в новата съквартирантка, но дори и тя не може да предположи какъв номер е скроен на всички от лошия Брадър.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/PE1y6xcyQUw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. пълна тъпня!И сме принудени да гледаме тази крайно бездарна постановка:(Толкова издишат,че от срам снощи даже нямаше предаване!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *