Принц от Австрия сваля Албена Вулева

2

Ексводещата втрещи с връзки и ухажори

Албена Вулева
Албена Вулева

Скандално известната бивша водеща Албена Вулева тресна в земята всички останали красавици и е на път да стане чистокръвна принцеса! Водещи репортери се добраха до невероятната новина, че мис „Сигнално жълто” е оплела в мрежите си истински австрийски принц, който припада от любов само като я види.

Запознати с действителния развой на събитията свидетелстват, че въпросният мъж е истински потомък на древен и знатен род, а не някакъв измислен благородник и хвалипръцко. Човекът дотолкова хлътнал по нашата хубавица, че без да се бави й предложил сама да си избере дата за сватбата.

Ето това очаква Албена Вулева
Ето това очаква Албена Вулева

Освен с потеклото си, принцът се хвалел с препълнени от пари банкови сметки. Според информаторите, той е горд собственик на няколко замъка в Европа и разполага с невероятен автопарк от най – скъпи автомобили. Само „Ролс Ройс” – овете и „Ферари” – тата му са по няколко бройки, всичките оцветени в златисти и сребристи цветове.

Албена Вулева вече получи и първите подаръци от богатия австриец. Преди седмица с особена гордост показа пред свои приятели скъп пръстен от платина и диаманти, който струва най – малко 120 000 евро. Тя обаче е категорична, че на този етап няма да се хвърля с рогата напред, а първо ще прецени какви наистина са чувствата й към благородния ухажор и чак след това ще действа.

Друга съществена пречка пред Албена Вулева е фактът, че тя е православна християнка, а принцът – католик. Защото според изискванията на тамошната църква, това може да се окаже непреодолима пречка пред брака и да доведе до провал в цялата работа.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=GhdJboZ_plM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. пропуснали сте една много важна дума в заглавието и тя е СЛЯП.само СЛЯП човек може да хареас тази…………не мога да нямнеря дума с която да опиша това нещо на снимката

  2. пропуснали сте една много важна дума в заглавието и тя е СЛЯП.само СЛЯП човек може да хареас тази…………не мога да намеря дума с която да опиша това нещо на снимката

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *