Принц Хари изгуби и гаджето си

0
Принц Хари

Тепърва ще има да съжалява въртоглавият принц Хари за  шеметното си поведение, станало достояние на целия свят. След като беше строго порицан от семейния съвет начело с баба си кралица Елизабет и остана без Фейсбук профил, той беше зарязан и от официалното си гадже.

Въпросната красавица Кресида Бонес на 23, заявила пред медиите на острова, че е потресена от голите снимки на възлюбения си. Въпреки професията си на модел, тя се ужасявала при подобни случаи и нищо на света не било в състояние да я накара да прости. Дори заявила категорично, че и евентуално предложение за брак няма да я смекчи.

Обидената Кресинда Бонес

Никакви титли и принцеси не били в състояние да я разубедят, защото Кресинда се чувствала унизена от похожденията на немирника. Припомняме, че на снимките Хари се гушка страстно с друга русокоса красавица, която е чисто гола като самия него.

В момента още не се били разделили, защото чувствителната Бонес подготвяла прошението си до кабинета на принца в писмен вид. За да спази протокола, тя трябвало да го връчи на личния му секретар и довереник, който пък да предаде думите й на негово височество.

Най – смущаващото обаче е, че една от гърлите участвали на купона, вече е обещала да разкаже абсолютно всичко пред медиите в следващите няколко дни. Тя е от Калифорния и си е наела пиар фирма, която е специализирана в продажбата на скандали и пикантерии за известни хора. Неизвестната красавица е обещала да предостави още цял куп снимки на голия Хари.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=iLl9-0MC9xk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *