Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Примерни съпруги работят като проститутки

Парти зайче

Тежката безработица и унизителна бедност на която са подложени семействата у нас, принуждават все повече примерни домакини да заработват нелегално като проститутки, за да осигурят насъщния. Жени със семейства и деца, действат на пълен работен ден в публични домове, докато съпрузите им си мислят, че печелят като сервитьорки или продавачки в магазин. Това разкриват столични полицаи.

Ченгетата са категорични, че тези нови тенденции в еротичния бизнес започват да вземат застрашителни размери. Напоследък все повече се размивала представата за типичната проститутка, нацапана с ярък грим и показваща разголена плът, за да впечатли някой случаен минувач. На нейно място се появяват съвсем обикновени жени, облечени в ежедневни дрехи, които обаче са готови на всичко, за да припечелят някой и друг лев.

Опитна масажистка

„По време на разследване сме попадали и на момиче в офис, което беше облечено като секретарка. Когато влязохме на адреса не намерихме нищо смущаващо и бяхме посрещнати от делова сътрудничка, която учтиво ни попита как може да ни помогне. Едва когато казахме, че ни изпраща еди кой си, истината излезе наяве и я арестувахме”  – разказва цивилен криминалист.

Разследващите допълват, че последното поколение проститутки у нас работят доста често под маската на студентки, козметички, продавачки в бутикови магазини, секретарки. Най – лошото било, че случаите на нелегална проституция ставали все повече и в момента никой не е в състояние да каже колко точно са на брой. Според официалните данни, по този начин само в столицата се прехранват повече от три хиляди жени, а всяка година около 100 новобранки навлизат в доходоносния бизнес.

В повечето случаи клубовете за секс услуги се легализират, като се регистрират официално под формата на парти –  агенции или спа центрове. Веднъж полицаите нахлули в помещение за масаж, където заварили на калъп мъж с проститутка. Човекът обаче извадил касов бон за двадесет лева с което удостоверил, че труженичките все пак плащат данъци. Полицаи допълват, че повечето служители на подобни места обикновено имат платени осигуровки и редовен трудов договор.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=SurQQeRDtKU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *