Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Приказка: Арестът в Несебър – с розови чаршафи!

Арестът в Несебър с розови чаршафи!

Като сцена от романтична приказка за принцеси изглеждал следственият арест в Несебър. Бил обзаведен като петзвезден хотел, даже на леглата имало и розови чаршафи. Скандалното разкритие направи съдия Захарин Захариев от Бургаския окръжен съд, по време на дело за убийство.

В началото на съдебното заседание, магистратът се заяде с прокурорката по делото и я попита в прав текст, как ще му обясни този невъобразим лукс. Захариев не спести нищо в приказките си и доказа славата си на зевзек, който не цепи басма на никого.

Осъденият Петър Христов

„Оо, обзавели са нов арест в Несебър, бил като хотел с пет звезди, розови чаршафи даже има! Госпожо прокурор, как ще ми обясните с каква логика държавата е сложила розови чаршафи?” – попита съдията, който преди време отново нашумя с интересно обръщение към местни журналисти, на които подвикна „Аха, ето ги лешоядите дойдоха”.

Своеобразният разпит за розовите чаршафи беше проведен по време на делото за жестоко убийство, при което младежите Петър Христов и Златин Колев получиха съответно 60 и 37 месеца затвор като убийци на 20 годишния Реджеп Ероглу, с когото се скарали заради жена. Освен престоя зад решетките, Христов е наказан да изплати и сто хиляди лева кръвнина на роднините на убития, а Колев двадесет хиляди лева.

Виж как се купуват гласове в Несебър:

http://www.youtube.com/watch?v=e9-cMU9RWMo

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *