Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Причини за побеляването на косата

темеПроблемът с побеляването на косите ни е общ. Той вълнува както жените, така и мъжете. Също така е факт, че представителите на мъжкия пол биват засегнати от този проблем  на по-ранна възраст в сравнение с жените.
Посивяването и побеляването на косите ни е неизбежна последица на времето, но когато това е преждевремнно, се превръща в особено голям проблем. Не са редки случаите, когато млади хора , на възраст под 30 години, установяват, че бели косицветът на косата им вече не е същият. Много хора споделят, че първият им бял косъм се е появил доста преди 30-годишна възраст и за кратко време са се сдобили с десетки такива.
На първо място сред причините за побеляването на косата учените посочват генетичната предразположеност.
мустациДруга предпоставка е преживяването на силен стрес или дълбока мъка.
Проблеми с някой вътрешен орган също могат да станат причина за ранното побеляване на косите. Такива са нездравословното хранене и вследствие на него – затруднено храносмилане; нелекуван гастрит; недостиг на калций, мед и сяра в организма; неправилно функциониране на щитовидната жлеза; сериозни нарушения в работата на черния дроб и др.
Ако и Вие попадате в групата на хората с рано побелели коси, не изпадайте в паника, а пристъпете към активно лечение на този проблем! Защото според създателите на продуктите „Restart-1-2„, кардинално решение на проблема с посивелите коси има. Подробности за лосионите срещу побелели коси „Restart-1-2“ можете да научите ТУК:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *