Прецакали Кубрат заради 10 млн. евро

1
Кобрата още чака ред да се бие с Кличко за световната боксова корона
Кобрата още чака ред да се бие с Кличко за световната боксова корона

Заради 10 милиона евро българският боксьор Кубрат Пулев – Кобрата е бил прецакан да не излезе срещу украинеца Владимир Кличко. Това се говори усилено в боксовите среди, след като стана ясно, че Кобрата ще продължи да виси на опашка за двубой с големия шампион. По чисто пазарни причини вместо нашия на ринга срещу Кличко първо ще излезе руснакът Денис Бойцов.

Денис Бойцов
Денис Бойцов

„Цялата работа е за много пари. За всички е ясно, че Кличко ще направи руснака на кайма. Въпросът е обаче да се приберат едни 20 милиона евро отгоре, което няма как да стане, ако на ринга е Кобрата“, съобщи източник, запознат с делата около българския боксьор.

Според него в дъното на цялата схема били германските братя Кале и Нисе Зауерланд, в чийто боксов клуб са и Кобрата, и Бойцов. Вместо да хвърлят Пулев веднага срещу Кличко, немците предпочели първо да оберат парите на руснаците. Проформа идния месец Бойцов първо ще се бие с австралиеца Алекс Липая, но според боксовите коментатори резултатът отсега е ясен. След това ще се организира двубоят с афиш “Кличко срещу руснака“.

От неговите рекламни и телевизионни права само в Русия и бившите съветски републики ще паднат най-малко 10 млн. евро повече, отколкото ако Кличко се бие с Пулев. След като се налапат, чак тогава братята Зауерланд ще мислят за мач на Кобрата с украинеца.

Владимир Кличко
Владимир Кличко

„Кубрат реве, но няма как да рита срещу германските си господари. Ако не са те, няма кои да му организира мачовете твърди още нашият източник. Медиите в Русия също останаха сюрпризирани, че именно Денис Бойцов е избран за съперник на Кличко. „Трудно е да се каже, че Бойцов има изгледи за успех. Дори по-опитният Поветкин практически нямаше никакви шансове срещу украинеца, а Денис му отстъпва по ръст и тегло“, коментира Дима Окунев, боксов наблюдател на „Газета“. Освен това руснакът има много лоша травма на китката, получена още преди години. Тогава хирурзите едва не го осакатили с погрешна операция.

„Бойцов обаче знае как да си прави имидж. Преди време се снима чисто гол в германските списания със съпругата си Олга. Всички много ги харесаха. Кубрат, ако иска да бъде като него, трябва бързо да съблича Андреа и да застава пред обективите“, каза още нашият източник с препоръката, че българската фолкзвезда също има какво да покаже на широката публика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/QByFi1-_S84

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Абе що не отиде Пулев и да ги набие тия братя,после да смачка Кличко някъде на улицата като го предизвика на мъж и това е! После нека Кличко да се кичи с триста пояса и се прави на шампион!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *