Престъпление! Райна изяде три бонбона и две бисквити

1

райна бисквитаГолямо престъпление извърши Райна! След като получи коледен подарък да влезе в стаята на сладките изкушения, тя радостно видя цели кошници с шоколади, бисквити и други глезотии. Точно като дете тя попита Брадъра може ли да ги опита и получи отговор, че може да ги изяде всичките, понеже са за нея .

Певицата се зарадва и започна да опитва лакомствата. Тя не знаеше, че всичко това се вижда на екрана и съквартирантите я гледат. Яде сама, а? Егоистка – избухна Ели. Селянка! – подкрепи я Денди. Продава си душата за един шоколад. Ама как може да яде и да се хили, когато за нас няма такива неща. Ние сме на леща, присъедини се към общото възмущение и черната Златка. Пълен егоизъм, съгласи се и адашката й. След като групово я оплюха, всеки се скриха възмутени в спалнята.

Райна доприпка след няколко минути и им се похвали колко бонбона и бисквитки е изяла, но се натъкна на ледено мълчание. Всички я гледаха обвинително, сякаш е опразнила целия хладилник.

Певицата отново не се усети и започна да говори какъв хубав подарък й е направил Дядо Коледа, колко му е благодарна, но сега спешно трябва да потича по пътеката, за да стопи калориите, за да не се залепят на дупето й. Изпрати я дружно сумтене.

Може ли човек да се побърка след 20 дни луксозна изолация? Явно може. От съквартирантите се свлече и последната капка лустро и те се правърнаха в жалки дребнави хорица, които дори броят бисквитите. А когато Райна отказа да яде сутринта воднистата юфка на Златка, беше наречена капризна глезла, която хаби храната.

Наистина ли изолацията променя хората вътре, или те са си просто такива?  Май е вярно, че този път са подбрали съквартиранти, които отвратиха и последния фен на предаването.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5mc2U_CTbII

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Аз също не разбрах какъв е проблема, че Райна изяла няколко сладки! Нима трябваше да ги гледа само, след като са и дадени? Нима Финдо трябваше да откаже вечерята? Що за глупости?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *