Шок! Преслава заприлича на скелет!

0

preslava1Преслава  сериозно рискува да застраши здравето си, ако продължи да слабее и да се прави на манекенка, категорични са специалистите. Скоро тя пусна своя снимка, на която смята, че изглежда секси, но всъщност прилича на недохранена, или на клинет на нацистките лагери.

От приятно закръгленото миньонче, което се появи на сцената преди години и което събираше влажните погледи на феновете,  днес няма и помен. Сега фолкпевицата е станала  направо кожа и кости.

Наскоро тя обища да спре с диетите и дори качи няколко килограма за успокоение на почитателите си, но отново ги свали. Темата не е от днес и от вчера, но повечето са категорични, че нещата вече излизат от контрол и самата певица май трудно може да влияе на геглото си. Желанието на Преси да се намърда в размера на дрехите от детския щанд започва доста да напомна на симптомите  на болестно състояние, притесняват се приятели и близки  на брюнетката.

Дори и Бирмата вече се цупел, мърморел по въпроса за килограмите и й заевил в очите, че не желае в името на вече необяснимата й суета да изгуби любимата си и да й ходи на свиждане в болниците. Той купувал всевъзможни деликатеси вкъщи, хладилникът винаги пращял от продукти, а в ресторантите сам избирал менюто и гледал да е  вкусно и калорично, но певицата си бодвала няколко хапки и побутвала чинита настрани.

Преси, преди те харесвахме повече, пишат фенове в социалната мрежа и се мъчат да я насърчат отново да започне да похапва.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RDpyn9xkmxg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *