Преслава в шок! Циците й пораснаха още!

0

Преси потресена от нахалството на … циците си

Преслава
Преслава пръска по шевовете

Преслава изпадна в шок заради бюста си, който продължава да расте! Това сподели силно притеснена самата тя и допълни, че вече ѝ е трудно да ходи. Певицата припомни, че преди около пет години се подложи на козметична операция за намаляване на гърдите, но сега те не само достигнаха старите нива, но и заплашват да ги задминат!

Преслава преди 5 години - след операцията
Преслава преди 5 години – след операцията

„Не знам какво да правя. Преди години си преживях хирургическа интервенция за намаляване на бюста, но той продължава да расте! Това е ген, не мога да избягам от тежкото наследство! Опитвам да се успокоя с мисълта, че много други жени мечтаят да имат големи гърди, но това наистина е много тежко. Мили приятелки, не се подлъгвайте от външния вид, защото си нямате на представа колко много боли”, сподели Преслава.

Тя допълни, че към момента няма намерение да се оперира пак. Първо ще изчака да види гърдите си колко още могат да пораснат и тогава ще реши какво да прави според ситуацията. Още повече, че предния път се получиха усложнения и се наложи да изкара почти месец в болницата.

Изказването на Преслава провокира множество коментари сред елитните поп – фолк жрици. Колежките ѝ се обединиха зад мнението, че след като Митко Пайнера избра друга за певица на годината, сега не ѝ остава нищо друго, освен да вдига пепел около себе си.

„Понеже вече не е глас номер едно на фолка, сега ще се натиска да стане цица номер едно. Иначе просто ще я забравят”, злобеят останалите.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Z-Up7ewx0NU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *