Преслава се разплака в ефир

0

преслава гаджеРосен Петров успя да изкара сълзи от очите на Преслава с необичайна изненада, която й беше приготвил в предаването си „Нека Говорят“.

Водещият беше открил с много труд архивен запис от първата й телевизионна изява. В него седемгодишната бъдеща певица извисява гласче на сцената и пее народна песен, а по средата се включва и майка й. Явно Преслава или е забравила за този запис, или не го притежава, защото не успя да скрие емоциите си. Първо тя стана от стола и взе да кръжи из студиото с гръб към камерите, а Петров деликатно й даде носна кърпичка, за да избърше сълзите си. Преслава жури

Да, вярно е, че започнах от малка, но толкова време мина, че просто като че ли съм забравила, призна си Преслава. Майка беше много амбициозна и непременно искаше една от дъщерите й да стане певица. По цял ден ни пееше и се надяваше да прихванем от таланта й. Като бебета сме били много ревливи и гласовити и тя съзряла знак в това. Но явно не е знаела, че мечтата й ще се изпълни на 200 процента. И аз, и сестра ми, започнахме да пеем и така е и до днес.

Сестра ми работи в заведение в Пловдив и пее всяка вечер. Аз, дето се казва, не съм млъкнала, откакто са ме записали по телевизията. А сега се надявам племенницата ми да стане певица. Пеем си двете и даже римуваме. Има талант детето. Преслава сподели и че е много стриктна в професионалните си планове, разпределя си графика, планира го за месеци напред, а иначе в личния й живот цари пълен хаос и там очаква нещата просто да се случват, без да ги планира. Знам, че трябва да създам семейство, да имам дете, да му пея приспивни песни, обаче не зная кога ще стане. Не мога да си впиша в графика – през май ще се влюбя, през септември ще се омъжа, догодина юни ще родя. Любовта в графици не влиза, децата също.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/scdXqWZcTvQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *