Преслава се проваля в САЩ

0
Преслава

Турнето на Преслава в щатите е на път да претърпи първо фиаско, след като още на първия концерт певицата отчете сериозни финансови загуби. В Атланта, където се проведе първото участие на срамежливата брюнетка, в дискотеката пристигнали едва около седемдесет души, което означавало пълен провал.

Изненадата била особено неприятна и за продуцентите на Пресито, които я нахокали безмилостно и хвърлили цялата вина за ситуацията върху нея. Те изтъкнали довода, че само преди около месец Райна събрала в същото заведение повече от сто и петдесет души, което гарантирало печалбата.

Преслава

Освен това, другите чалга изпълнителки като приятелката й Галена, Камелия или Ивана, събирали по над триста души, дори и при най – слабите си участия в щатите.

Според свидетели на презокеанските събития обаче, вината съвсем не била на Преслава. Провалът се дължал най – вече на лоша организация от страна на продуцентите. Те направили така, че певицата трябвало да има участия в пет поредни дни, като всичките били разхвърляни из цялата необятност на САЩ. Освен това цените на билетите били астрономически и малцина искали да се набутват, пък дори и заради нея.

Отначало цените за пропуск в Атланта били от сто и двадесет долара, което според запознати е по – скъпо дори от концерт на Мадона. В последния момент намалили билетчетата под шестдесет долара, но хората така или иначе били загубили интерес. Самата Преслава пък получавала по десет бона в зелено за всяко отделно участие.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=lQluVOWE9Pw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *