Преслава сама по празниците

0
Преслава отново остана сама за празниците...

Фолк дивата Преслава отново остана сама по празниците. Изпълнителката на „Помощ“ май има спешна нужда от такава, за да успее да задържи някой мъж в живота си. Преси сама сподели като гост на Слави в ефира на Би Ти Ви преди няколко дни, че отново е останала без своя пореден любим и самичка ще посрещне празниците. Припомняме ви, че само преди 30 – тина дни певицата сподели в ефира на Нова тв пък с Гала, че е лудо влюбена и засега всичко върви по вода. Последното изказване на Преслава обаче отново хвърли в недоумение хилядите й фенове,  които се питат дали изпълнителката на “ Като за финал“ е сложила  край на поредната си мимолетна връзка, или спекулира, за да е  интересна в по – голяма степен на мъжката си аудитория.

След бурната си любов с Петко, Преси така и не съумя да продължи живота си с друг мъж...

Всъщност Преслава изглеждаше доста искрена в разговора си със Слави Трифонов и много се огорчи, когато стана въпрос за любовта в живота й.  За сметка на това пък вървежната певица е намерила своя начин, за да се справи с поредната раздяла в живота си и смята да работи усилено по празниците.

Така Преслава хем няма да има време да скърби за поредния си провал в любовта, хем ще посрещне Новата година в компанията на хора, които я харесват макар и непознати.

Преслава се жалва пред Слави Трифонов,че отново е сама по празниците! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *