Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Преслава разкри: Пея за 7000 лева, но продуцентите ми взимат половината

Преслава1След множество информации,  които заливат пресата, че Преслава прибира по 10 — 20 000 лева на вечер и е най-добре платената певица след Лили Иванова, Преси открехна завесата.

На нея й омръзна да се появяват различни суми в различните издания и хората да пресмятат, че на месец печели толкова, колкото да си купи нов апартамент.  Това изобщо не отговаря на истината, ядоса се певицата. Първо моята тарифа е 7000 на час, но много често се случва да направя отстъпка от цената. Това се отнася за клубове, които ме канят редовно и понеже често ходя там, правя им 10 процента отстъпка. Така се получава сумата 6300 лева. Ако някой си мисли, че си я слагам в джоба и се прибирам, жестоко се лъже. Първо тези пари не се дават на мен, а отиват в банковата сметка на продуцентите ми.Преслава жури Самите те, според договора, прибират една сериозна част от сумата, която не мога да назова, защот договорът е само между мен и тях и ще наруша търговска тайна. Така че сумите, които се цитират, не са верни.

Певицата уточни и че сама си купува тоалетите, обувките, аксесоарите, има доста разходи, за да се появи на сцената и далеч не е толкова печеливша, колкото се опитват да я изкарат. И въпреки това доста не й повярваха. Защото дори продуцентите да взимат половната й хонорар, тя пак се прибира с 3500 лева в джоба. Има участия почти всяка вечер и дори да приемем, че пее 20 дни в месеца, това прави сума от 70 бона месечно. Колкото и да й струват роклите и обувките, не можем да я наречем първа беднячка и да започнем да събираме пари с СМС-и, за да не стои гладна. Тя наистина смята, че печели обидно малко, но ако сравни минималната работна заплата, с която хората едва оцеляват и нейните хонорари, няма повод да се оплаква.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Преслава разкри: Пея за 7000 лева, но продуцентите ми взимат половината

  1. Дидкааа Отговор

    16.09.2013 в 13:19

    Горката женица. Пее за 3500 НА ЧАС, а ние обикновените хора работим за 2 лв. НА ЧАС. Е, да, ние нямаме разходи за рокли, аксесоари и обувки – можем и голи…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *