Преслава: Не съм бременна от Константин!

0
Преслава
Преслава не е бременна

Поп – фолк иконата Преслава отрече с досада поредните слухове по неин адрес, че е бременна и ще ражда по Коледа. Нито закръгленото коремче, нито пикантните клюки за горещи афери бяха в състояние да я накарат да си признае. Истината за нейното радостно състояние бе разкрита от бдителни журналисти, които я разконспирираха, но за съжаление не можаха да отгатнат кой е бащата.

„Да, бременна съм с тризнаци. Писна ми от глупости! Едни и същи – едни и същи глупости пишат. Когато няма какво да измислят, въртят всякакви простотии – бременна съм, разболяла съм се от анорексия, разделила съм се с приятеля си. А това за Константин беше най – голямото съчинение. С него и съпругата му сме много близки приятели, аз никога не бих сложила рога на Надя”, обясни разпалено Преслава.

Преслава и Константин
Преслава и Константин нямали нищо общо

Певицата допълни, че в момента е зарината с работа. Сега трябва да наваксва с изпълненията, които беше позанемарила заради участието си в тв формата „Гласът на България”. Феновете просто мечтаели вече да я видят на живо и сега към нея буквално валят покани за концерти.

Припомняме, че само преди една седмица около Преслава тръгна друг пикантен слух – че е болна от анорексия. Компрометиращи снимки показаха колко е отслабнала, но въпреки потресаващия си външен вид тя категорично отрече.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=kucmgRtF000

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *