Преслава: Не искам мъжът ми да е простак!

0
Преслава

Хитовата певица Преслава се влюбила в музиката на петнадесетгодишна възраст и била готова да зареже целия си живот, за да й се отдаде изцяло. В един момент дори си мислела да прекъсне училището, за да се посвети напълно на своите музикални страсти. Когато размислила обаче преценила, че е по – добре да завърши, защото образованието все пак щяло да й даде някаква основа в живота.

„Въпреки всичко завърших успешно. В един момент ми предложиха да отида в чужбина и отначало бях готова да хукна на секундата. После обаче размислих, а и освен това искрено обичах да уча. Най – любимият ми предмет беше смятането, а всички учители казваха, че съм умно дете. Така или иначе, завърших” – споделя певицата.

Преслава

Преслава споделя и какъв трябва да бъде нейният съпруг. Преди всичко мъжът й трябвало да бъде човек, който я разбира напълно и да я остави да се възстанови достатъчно, след изтощителните ангажименти. Да не е грубиян, който ще я кара да го „забавлява”, когато си дойде у дома.

Преслава разкрива още, че според нея българските мъже все още до голяма степен робуват на предразсъдъците, а основно доказателство бил факта, че когато жената изкарва повече от мъжа, връзката задължително се разпада.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=9BwY1v4oUl4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *