Преслава най-после се сближи със свекървата

0

Въпреки, че все още родната певица не е минала под фамилията на новия и приятел, то усилено се говори, че скоро това ще се случи. Разбира се това поражда много различни въпроси на хората, дали има добри отношения със семейството на мъжа, дали това, дали онова.

Е, както се беше разбрало – майката на момъка не харесваше Преслава или поне така се говореше. Колко е истина само те двете си знаят. И двете сипят суперлативи една към друга, като в едно от много редките интервюта, които е давала Лидия Станоева (майката на Бирмата) тя казва, че когато е видяла на живо за пръв път Преслава я е харесала изключително много.

Същото казва и певицата, като също споделя, че свекървата я обожава – колко е истина, не знаем. Все пак за пред публичното пространство е важно кой какво ще каже, как ще се покаже, а не как е наистина.

В продължение не изявлението, майката казва, че не ревнува сина си и се радва, когато той е щастлив. А според повечето снимки, където са заедно двамата, ясно си личи, че са щастливи.

Загадка обаче остава това кога ще има сватба и дали наистина ще се състои.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *