Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Преслава на косъм от гушкане с банда свалячи

В машина на времето попадна Преслава. Баровци от Кърджали я върнаха в началото на 90-те години, като я замеряха с долари на нейно участие в местна дискотека. Американската валута от петилетки не е сред основните разплащателни средства у нас, днес се тачат еврото и левът.

преслава

Пайнерката ужасно се смути от необичайната парична атака, но за да не развали кефа на феновете си, не се намуси и ги остави да я обсипват с „гущери“.

Мъжете, до един дебеловрати, причакаха Преслава край ВИП сепарето при традиционната обиколка из масите, която тя предприема из нощни заведения. Още щом певицата се приближи с микрофон в ръка и широка усмивка, баш баровецът на компанията застана пред нея с пачка едри доларови банкноти в ръка. Добричлийката усети какво ще последва, но бе невъзможно да го избегне.

Теснотията попречи на Преслава да заобиколи гологлавия фен. Като видя, че няма друг избор, тя смирено му позволи да й припомни как се забавляваха мутрите през 90-те в чалготеките. Онзи сякаш само това и чакаше. Щом стана ясно, че певицата е готова да изтърпи всякакви номера, вдигна пачката над главата й и сръчно заизважда банкноти. Парите се разхвърчаха над Преслава, а тя засрамено обърна гръб.

Мъжът обаче не се отказа и продължи да я замеря с долари. Когато пачката се стопи, хитовата добричлийка бе с разрошена коса и почервеняло от срам лице. Компанията изобщо не забеляза дискомфорта, който причини на певицата. Кърджалийските баровци продължиха да припяват на музиката, поклащайки се край изпълнителката с вдигнати във въздуха ръце и клатещи в екстаз глави. На Преслава това й дойде в повече и без да грабне нито един долар от земята, тя изтича на сцената, където бе по-безопасно за нея.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *