Преслава качи няколко кила, готви се за бебе

0

Преслава журиПреслава показа внезапно зашеметяващи форма на последното си участие в известен столичен клуб. Изпълнителката веднага се похвали, че е залепила няколко килограма върху кръшната си снага и вече не прилича на анорексичка. Напоследък фолк звездата беше заприличала  на ходещ скелет и изглеждаше ужасно, а доста коментираха, че е болна, или че изпитва някаква душевна мъка.

Имаше и недоброжелатели, които веднага решиха, че се е разделила с Жоро Бирмата и страда, а други пък твърдяха, че си е намерила нов любовник и той я иска слабичка. Преслава отричаше слуховете и твърдеше, че си хапва нормално, но никой не й вярваше. Съдържатели на клубове се кълняха, че дивата хапвала само салата и нищо друго. А преди участия пък изобщо не ядяла.

Други отдаваха загубата на телесна маса на пиенето и наркотиците. Тя няколко пъти бе хващана с Миро на репетициите на „Гласът на България“ а пуши на стълбите  в сградата и двамата да отпиват чаши с алкохол. Понеже Миро си пада по накротиците, веднага и на певицата беше приписан този навик, но се оказа, че тя просто пуши цигари.

След жестоките критики за външния си вид, Преслава най-после спря да се тъпче със салати и покрай празниците заглади косъм. Така  много по-добре. Така приличаш на жена, похвалиха я феновете и се зарадваха, че си е върнала чара.

Певицата пък си призна, че живее с Жоро и нищо чудно сега да качва килограми, защото иска да забременее. Явно двамата вече искат наследник, затова спряха да пазат връзката си в тайна и усилено работят за бебе. Възможно е да са се появили и хормонални проблеми и певицата да е напълняла заради лекарства.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *