Преслава изгаря от завист, посегна за Гущеров на Мария!

2

Край с кариерата на Преслава, омагьосана е и спира да пее!

преслава

Ужасяващ слух върви във фолксредите. Според него чалгарка номер едно Преслава е на ръба да се откаже от пеенето и да стане домакиня.

Според завистливи колежки на изпълнителката, след като отслабна драстично, тя е загубила освен килца и гласа си и вече има проблеми на сцената.

Преслава лесно се изморявала и я боляло гърлото. Освен това й било писнало от непрекъснатите участия на живо, които й съсипвали живота.

В мрежата се появи клип, на който, извиканана бис, Преслава с трудност взима високите тонове. Това й се случвало все по-често и затова певачката сериозно обмисляла да се омъжи за изгората си Бирмата и да се кротне за известно време.

Преслава завиждала на колежката си Мария, която си хвана милионерски син и спря с участията. Въпреки това на Отварачката не й липсва нищо, а клиповете й стават все по-скъпо платени.

„И тя, и Бирмата имат достатъчно пари, с лопата да ги ринеш. Защо й е тогава на Преслава да продължава да се дере по одимените заведения и да обикаля нонстоп из Българя?“ – казват нейни приятелки.

Новината, че чалгарката може да се откаже от пеенето, хвърли в потрес феновете й. Повечето от тях са категорични, че без Преслава попфолкът няма да бъде вече същият.

http://www.youtube.com/watch?v=ke3ot0At_AU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. ГЛУПОСТИ ВЯРВАТЕ ЛИ СИ НА ГЛУПОСТИТЕ ДЕТО ГИ ПИШЕТЕ..В МОМЕНТА ПЕСНИТЕ НА ПРЕСЛАВА РЕЖИМ НЕПРИЛИЧНА И КАЖИ ЗДРАВЕЙ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ ..ОСВЕН ТОВА ПРЕСЛАВА Е НОН СТОП ПО УЧАСТИЯ В БЪЛГАРИЯ УТРЕ В ПЛОВДИВ В ПЕТАК В ПАЗАРДЖИК НА 22 МАРТ В БРЮКСЕЛ- БЕГИЯ…ХА ХА ХА АМАН ОТ ВАЩИТЕ ГЛУПОСТИ,…НЕ МОЖЕ НАЙ-ДОБРАТА ПЕВИЦА НА ПАЙНЕР ДА СЕ ОТКЛАЖЕ ОТ ПЕЕНЕТО ЗАЩОТО САМО ТЯ Е ИСТНКА ПЕВИЦА И ИМА ГЛАС А ГАЛЕНА И АНЕЛИЯ СА ГОЛА ВОДА – ПЕЯТ ФАЛШИВО

  2. Аз не съм фен на чалгата, но съм напълно съгласна с гориня коментар. Галена е чиста трагедия като певица, дори и глух ще се ужаси … А Преслава наистина може да пее, ако започне да прави стойностна музика сигурно ще започна дай слушам песните

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *