Преслава има проблеми с гърлото

0

Преслава се оплака от болки в гърлото

Преслава
Преслава

Поп – фолк певица номер едно Преслава изнесе стряскащи факти около здравословното си състояние. Тя сподели, че от известно време насам изпитва силни болки в гърлото, а специалистите са категорични, че неприятното усещане идва от проблеми с гласните струни.

„Приех новината много трудно. Като си спомня колко време ми трябваше да се докажа и да вляза в сърцата на хората. За всичките интриги и удари под кръста, които трябваше да изтърпя! Много дълго се борих със злобата на колежките, а сега това ми се стовари върху главата. Все пак няма нищо страшно, защото процесът не е необратим” – споделя звездата на „Пайнер”.

Преслава
Преслава

Преслава допълни, че не всичко е загубено, но занапред ще трябва да внимава как се храни и особено какво пие. Лекарите са категорични, че оттук нататък не трябва да приема газирани безалкохолни напитки и бира. За сметка на това в себе си винаги трябва да има бонбони от карамел, които „смазват” гласните струни и са особено полезни за певците.

За своите девет години на музикалната сцена, Преслава се доказа като едно от най – големите имена в поп – фолк жанра. Благодарение на гласовите си качества тя бързо впечатли публиката, а перфектният ѝ външен вид накара мнозина да се влюбят до полуда в нея. За разлика от повечето свои колежки, Преси нито един път не се снима гола и запази достойнството си въпреки всичко.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=o6V1ZCoXdWQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *