Преслава и Галена мамят Митко Пайнера

0
Преслава и Галена

Безогледно строги мерки към хищните изпълнители на „Пайнер мюзик” е предприел собственика инж. Митко Димитров. От този месец чалга звездите вече няма да прибират сами хонорарите си от участия, а ще получават заплата – процент на твърда дата. Важната финансова стъпка е предприета, защото служителите на музикалната компания започнали да объркват все по – често сметките и с лека ръка подминавали задълженията си към началството.

Досега звездите сами прибираха парите от концертите си, като в доста от случаите сумите въобще не са били отчитани. За да избегнат издължаването към „Пайнер”, певиците доста често се пазарели със собствениците на заведения да им плащат по – различни хонорари, от първоначално уговорените с продуцентската компания.

Митко Пайнера

Отсега нататък обаче хитреците няма да имат възможност да шикалкавят, защото вече никой няма да прибира пари на ръка, а всички плащания ще се извършват по банков път. Естествено, сметката ще бъде контролирана лично от инж. Димитров който е заявил, че както винаги ще бъде строг, но справедлив. Счетоводители ще изчисляват сборната сума от хонорарите за участия и след приспадането на необходимите данъци, сумите ще бъдат изплащани на артистите.

Съвсем естествено изпълнителите не посрещнаха новината с широки усмивки, защото по този начин ще се сложи край на порочната практика да лъжат не само ръководството на „Пайнер”, но и държавната машина, избягвайки плащането на данъци. Особено недоволство изразили най – големите звезди на компанията като Преслава, Галена и други, които изпаднали в лошо настроение за дълъг период от време.

„Абе, писна ми вече от всичко. То не стига, че имам проблеми с гаджето си Жоро заради сприхавата му майка, ами сега пък и тоя ще ми се прави на много голям. Май ще си събирам партакешите…” – многозначително мърморела Преслава пред най – близките си колежки.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *