Преслава гази закона публично

0

Преслава пураВсички хора правят глупости, но разумните не се хвалят с тях, а предпочитат да ги премълчат. Но когато си известен и не особено разумен и  се фукаш с грешките си, тогава спасение няма.

Точно това направи най-известната ни фолкаджийка Преслава. Плюейки на всякакви закони и приличие, тя постна в профила си снимка, как докато пее, услужливо дава огънче на зализан господин и как пали пурата му. Забележете. Все пак само я пали. Или поне от снимката не се вижда  друго нещо.

Певицата е видимо доволна, че го е обсужила, а той буквално се е надул като петел от радост, че има честта да пуши пура с огънче от прочутата дива.  Най-вероятно щастливецът не е кой да е, а  е дал солиден бакшиш да фолкаджийката, или поне е някакъв местен големец. Защото Преси няма да си губи времето и да си хаби запалката за всеки срещнат.

Нейни противници обаче са се настървили да разберат кое е заведението и кой е човекът. Причината ли? Ами един закон, който в България съществува и би трябвало да се спазва. Законът за забрана на пушенето в закрити помещения. Кръчмата си е съвсем закрита, гражданинът съвсем логично иска да си изпуши пурата, а Преслава съвсем истински му я пали.

В мрежата недоволстват срещу снимката типично по български. Не толкова, че законете не се спазват, а защото те са само за обикновените хорица и за бедните. В големите кърчми, където ходят хора с много пари, забрана не съществува. Проверяващи не минават, а глоби не се налагат. Преслава също е пушачка и досега никой не я виждал да пуши на тротоара, а го прави спокойно в клубовете, в които пее.

За кокошка няма прошка, за богатите пък няма закони.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8dsNph4YofE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *