Преслава демонстративно се целува с Бирмата, не са разделени

0

Преслава журиНай-търсената и скъпо платена  фолкдива у нас Преслава се  появи на публично събитие с гаджето  си – милионерския наследник Жоро Бирмата, който е  син на Евлоги и Лидка Станоеви, доста заможни пернишки бизнесмени. По този начин певицата пресече на всички клюки за тяхната раздяла. Това, че двамата избягваха да се появяват на публични места, накара много медии да си направят извода, че дългогодишната двойка е сложила край на отношенията си. Както винаги вината бе приписана на Преслава, този път защото е отслабнала драстично и Жоро бил спрял да я харесва само кожа и кости.

Двамата не обичат да афишират връзката си и рядко се появяват в обществото, за да не дават храна на клюкарите. Те упорито крият личния си живот, но сега, когато върху певицата се сипят тонове помия заради рязкото й отслабване, а може би и от завист, Бирмата реши да я защити мъжки, като се появи с нея в известно столично заведение. Преслава и ГаленаДвамата стояли в сепаре и изглеждали по-влюбени отвсякога. Хапвали, пийвали и си гукали. Това била една от малкото вечери, в които певицата почивала и не била на сцената, но все пак не се сдържала и грабнала микрофона. Тя поздравила любимия си и всички влюбени с песента на Емилия  „Целувай ме“, което изправило цялата зала на крака.

Докато се тиражираха клюки за тяхната раздяла през лятото, Преслава давела Жоро в Добрич и го запознала със семейството о си. Което значи, че нещата се сериозни и нищо чудно да се подготвя поредната светска сватба.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *