Преслава чака бебе?

0

preslava3Нова добра вест заля интернет пространството. Там  упорито се коментира, че Преслава най-вероятно чака дете. Според светските наблюдатели лицето на певицата доста се е избистрило, чертите й са се загладили и не изглеждат така остри след внезапното отслабване и тя цялата излъчва мекота.

На част от последните си участия Преси неизменно се явява  с черни тоалети, а на снимките ясно личи леко наедрялото й коремче.

Слуховете упорито настояват, че певицата е бременна. И щастлива. Че тя ще стане най-после майка и ще се радва на своя рожба, каквата е мечтата й от доста време.  В едно от редките си интервюта, Преси спомена, че иска дете, но не уточни за кога го е планувала.

Наскоро ясновидецът Божидар Караджов предсказа в предаването на Гала „На кафе“, че до една година фолкпевицата ще стане майка и ще създаде семейство.

Ако е бременна, е истинско издевателство над детенцето всяка вечер майка му да пее на сцената и да гълта цигарен дим. Тя трябва да си почива и да мисли за рожбата си, посъветваха я веднага майки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/saYEDTGW3OM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *